pawel1304 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam!Szukam zadbanego motorka pokroju Aprili Pegaso lub BMW F650 GS, w cenie do 7000 zł. Proszę o oferty na PW lub e-mail [email protected].Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No.... tylko się najpierw tym przejedź, bo ten silnik jest dosyć specyficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No.... tylko się najpierw tym przejedź, bo ten silnik jest dosyć specyficzny.To bardzo trwały, prawie bezobsługowy i baaardzo ekonomiczny silnik. Nie ma go co demonizować. Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja coś demonizuję? Pokażesz gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1304 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Właśnie jestem po jazdach próbnych na Kawasaki KLE500, Tenere 750, BMW F650 i Aprili i jakoś te 2 ostatnie najbardziej mi przypadły do gustu, z tym, że nie znalazłem egzemplarza godnego zakupu w tym budżecie. Miałem Suzuki DR650 i od zawsze mam takie przywiązanie do jednogarowców.Wertyder możesz rozwinąć swoją myśl dotyczącą tego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Właśnie jestem po jazdach próbnych na Kawasaki KLE500, Tenere 750, BMW F650 i Aprili i jakoś te 2 ostatnie najbardziej mi przypadły do gustu, z tym, że nie znalazłem egzemplarza godnego zakupu w tym budżecie. Miałem Suzuki DR650 i od zawsze mam takie przywiązanie do jednogarowców.Wertyder możesz rozwinąć swoją myśl dotyczącą tego silnika?Mnie chodziło o specyfikę silnika na jednym garnku - skoro piszesz, że "masz przywiązanie" no to nie ma tematu :).Druga rzecz to to o czym piszesz, egzemparze na których jeździłem niestety były już dalekie od stanu który skłaniałby do chęci zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi