pioneer656 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, mam problem z Apką, wyczyściłem gaźnik, umyłem go, przekłułem dysze drucikiem, wydmuchałem kompresorem, wyczyściłem filtr powietrza, nasączyłem sprejem motula. Silnik pali bez problemu, trzyma obroty, na luzie się wkręca, ale na 1 i 2 biegu ma takiego muła jak odkręcę manetkę i w połowie obrotów nie chce jechać, muszę wtedy puścić i od nowa odkręcić i tak jakby się "przebija" przez tego muła. Na innych biegach to nie występuje i jedzie bardzo dobrze. Świeca kolorek kawy. W czym problem? :ohmy: Edytowane 5 Listopada 2017 przez pioneer656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jaka jest kompresja? Sprawdź czy działa zawór wydechowy. Sprawdź też cały układ wydechowy pod kątem ewentualnego zapchania. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 a przy ilu obrotach konkretnie przymula ? okolice rezo ? masz tam obrotomierz ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi