swiruradom Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Witajce Luknijcie na ten link http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=31264642 cobyście powiedzieli o nich ?? w tej cenie to chyba sie opłaca je łyknąć?? pozdro. Świr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Każde rękawice należy przymierzyć!Tak jak kask!rozmiar rozmiarowi nie równya w tego typu de sue ;) trzeba sie dobrze czućładne są i tanie i tylko tyl emożna powiedzieć - resztę można ocenic po założeniutakie przynajmniej moje zdanie (skromne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Każde rękawice należy przymierzyć! Tak. Rekawice musze dokladnie pasowac na reke bo inaczej bedzie gorzej operowac maneta i klamkami. Wiem bo sam ostatnio jezdze w ciut za duzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 witam , a ja kupowalem wysylkowo i jakos to pasuje,a za taka kase to co tu sie rozwodzic,brac jak sie podobaja(ps.nie jestem sprzedawda tych rekawic :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Dobre rękawice w b. dobrej cenie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Wygląda że warto brać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 jesli nie masz oporow przed tym ze ktos juz je nosil(witki tez sie poca)..................cena nie jest za wysoka a wygladaja dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 jesli nie masz oporow przed tym ze ktos juz je nosil(witki tez sie poca)..................cena nie jest za wysoka a wygladaja dobrze jesli sie nie ma kasy na nowe to nie mozna miec oporow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 ja polecam poogladac katalog louisa ,bo tam za ok 90zl mozna miec NOWE i to calkiem przyjemne rekawiczki,wiem bo takie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 madrider a ty nie masz crosowych :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 OKI DANKE za wszytskie rady - przemyśle sprawe Sam założyłem narciarskie - raz bo było zimno - i były deczko zamałe i były SPORE problemy z operowaniem wszytskiego - POMYŚLe jeszcze i zobaczymy, w sumie to nie smigam teraz SUKĄ swoją więc może sie wstyrzmam pujde do nas do salonu YAMAHy tam mają coprawda - 3 razy tyle kosztuja ale bedemial pewnośc ze beda dobre ;) pozdroŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 madrider a ty nie masz crosowych nie mam, mam skorzano-tektylne na szose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi