bull Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Oto moja nowa zabawka :) http://obrazkowo.pl/gallery.php?gal=388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witajcie ja co prawda tylko jako pasażer, ale na intruzie 1800 :icon_twisted: fajna maszyna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja tu chyba jeszcze sie nie chwalilem moim dragusiem :D :D (fotki w podpisie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 zajebistą masz kiere w tym drag starku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Dzieki. Edytowane 15 Grudnia 2007 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak wszyscy to i ja mój intruderek 1400.jeszcze pachnie przeróbką http://chamsin.fotosik.pl/albumy/362450.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 No , sprzęcik naprawde bardzo,bardzo zajebisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak wszyscy to i ja mój intruderek 1400.jeszcze pachnie przeróbką http://chamsin.fotosik.pl/albumy/362450.html..wygląda cacuśnie.. tak trzymaj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak wszyscy to i ja mój intruderek 1400.jeszcze pachnie przeróbką http://chamsin.fotosik.pl/albumy/362450.html Ze smakiem :-)Dużo pracy kosztował. Jednak mi za bardzo nie pasują te kierunki w kierze.... bo potem są świetne z tyłu ... gryzą się wg mnie trochę.Ale pieknie wygląda, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To moje motocykle od czasu jak mam aparat "Foto" www.bikepics.com/members/48georga jest jeszcze "Żonka" i Syn ww.bikepics.com/members/johana68 www.bikepics.com/members/lukievil ;) To moje motocykle od czasu jak mam aparat "Foto" www.bikepics.com/members/48georga jest jeszcze "Żonka" i Syn ww.bikepics.com/members/johana68 www.bikepics.com/members/lukievil :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To moje motocykle od czasu jak mam aparat "Foto"Sprzęciory super :notworthy:.. ale naucz się wklejać linki w ten sposób bo z tym przeklejaniem adresów to masakra :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Itak nic z tego nie zrozumialem ! ! !nacisnolem podkreslone "w ten sposob" i pokazaly sie moje zdjecia a nie informacja jak to zrobic!!! Moje 60 lat pozwala mi byc uposledzonym w "temacie komputer" i robie jak potrafie .moze jakas dobra dusza pomoze mi to zmienic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ok.. pomogę... pisząc posta masz koło literek w opasku u góryobok koperty taka małą kulę zimską i jak nacisniesz wpisujesz tam adres www. a potem przerzuca Cię do pola gdzie może link nazwać.. i już... i dalej piszesz sobie posta.. :) jakby co pisz na priva.. pomogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 i przeprowadzam próbe przyczepka do D.S.1100 Classic chyba wyjdzie ale napewno WIELKIE DZIĘKI pozdr. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 :) ;) Motór ciekawy, dużo skóry na nim :buttrock:, Trzeba było jeszcze przyczepkię ''obłożyć'' skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi