maniek_7 Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Rafik, czyżby znudziła się 500-tka? Wymieniasz rumaka? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Chodzi mi o Bandita w wersji naked bike dlaczedo ta wersja bo nie lubie gdy przy skrecie swiatlo idzie inaczej niz sie jedziejak sprawuje sie w turystyce w dlugich trasach z pasarzerem i kupa bagazujak ze spalaniem w trasieczy masa jest odczuwalna (220kg)jak z wchodzeniem w zakrety bo w GS500e przycieram buty w zakretachhamulceco sie szybko zuzywaczy bierze olej bo GS bierze duzoczy sa problemy z ukladem chlodzeniana jakiej zasadzie odbywa sie regulacja zaworowna co zwracac uwage przy kupnie :?: z gory wielkie dzieki :) :D :lol: MOze bede mogl w jakims stopniu pomoc; odwiedz te dwa linki:ftp://ftp.cecm.sfu.ca/pub/RMR/http://www.clarity.net/~adam/speed.html Wydaje mi sie ze znjadziesz tam kilka informacji dotyczacych bandziorka.Mi ogolnie sie za#$& podoba :evil:. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 25 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Rafik, czyżby znudziła się 500-tka? Wymieniasz rumaka?przydało by sie cos wiekszego wrescie2 sezony na gs-ie wystarczą :evil: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 Rafik, czyżby znudziła się 500-tka? Wymieniasz rumaka?przydało by sie cos wiekszego wrescie2 sezony na gs-ie wystarczą :evil: hihi dobrze rozumiem Twoje rozumowanie rafik, ja mam teraz to samo. po XJ czaję się (aktualnie, bo wszystko może jeszcze ulec zmianie) na FZS 600 Fazer, Horneta albo SV 650 S - może wybierzesz coś z tego :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsporz Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Ja tez chce po tym sezonie przesiasc sie z kawy er5 i mysle o fazerze 600 jeslibys sie mnie pytal. Przyjemne moto tez dobre do miasta (glownie po Poznaniu jezdze)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Mi sie bardzo podoba Suzuki GSF Bandit 600N tylko wersja bez osłonki zamierzam kupić go jak bede miał 21lat czyli za 3 lata, poczekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Po co Ci 21 lat? Dlaczego nie np. 27, albo 19???? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 bo wtedy skończe szkołe i bede mogł pracować(jak cos znajde oczywiście a wiecie jak to jest z praca :cry: ) i utrzymywać mojego motorka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 15 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 ogolnie wiadomo ze kupi sie to co jest aktualnie dobrego na rynkupo głowie chodzi mi oczywiście Bandit 600N, SV65ON, XJ600N, FAZER, ZR7, xj 900, TDM850,A ostatnio jak napatrzyłem się na ZZR600 Manka_7, i oblukałem ceny na giełdzie to kto wie :lol:a moze GSX 1300R co wy na to 8) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jesli naked to tylko hornet, 600 albo jeszcze lepiej 900, zalezy jeszcze ile masz wzrostu bo jak wiecej to na malym motorku bedziesz wygladal zabawnie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jesli naked to tylko hornet, 600 albo jeszcze lepiej 900, zalezy jeszcze ile masz wzrostu bo jak wiecej to na malym motorku bedziesz wygladal zabawnie:)) masz horneta :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 niestety nie choc przymierzalem sie mocno, 600 byla za mala a 900 niedostepna ale podobaja mi sie oba, Pozdrawiam Polonusa:))Pyrusa:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 dzieki za pozdrowienia!ja tez powoli sie przymierzam, ale jeszcze na zadnej nie siedzialem. piszesz, ze jest za mala? ile masz wzrostu, bo ja 188cm (cos kolo tego) i boje sie, ze sie nie zmieszcze :P a moto baaardzo mi sie podoba pod kazdym wzgledem... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja mam 186 cm i wydaje mi sie ze dla Ciebie rowniez hornet 600 bedzie za maly, sprawdz sobie i porownaj gdzies w komisie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 :P :D :D :P hmmm szkoda, ale z drugiej strony trudno znalezc moto w sam raz na taki wzrost, moze nie bedzie tak zle, ale najlepiej bedzie jak sam sprawdze, masz racje skocze gdzies gdzie jest hornet i sie przymierze :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi