Skocz do zawartości

Sklepy wysyłkowe z częściami do Panonii 250.

filip2233
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Witam ja mam też troche części od Pannoni jak by kogos interesowało to sprzedam za tanie pieniądze mam cylinder ,tryby biegów ,pare zmieniaczy dekle hamulcowe,oske przednio,cały orginalny gaznik,koła zapłonowe,tarcze sprzęgła i jeszcze jakies tam graty musze dobrze popatrzeć. jak kogoś interesuje to gg 1797114. Mam też na sprzedanie MZ TS 250(cały motocykl) z silnikiem 4biegowy + 5biegowy jak kogos interesuje to gg 1797114 mam fotki mzetki to moge podesłać.

Ludzie, może włąsnie rozpierdzielam komus interes... ale nie moge juz na to patrzec... koles który wystawia na Allegro czesci do Pannoni kupuje je napewno w sklepie WWW.AGMOT.PL , sklep agmotu od jakiegos czasu prowadzi sprzedaz wysylkowa czesci równiez do Pannoni, czesci na stronie Agmotu sa tanio i ich ilosc nie jest ograniczona! Wiec kupujcie z Agmotu, nie przeplacajcie u niego;) Tłok na agmocie kosztuje 30zl a u kolesia na Allegro 55zl.. sam mialem zamiar tak robic żeby kupowac z Agmotu i na allegro sprzedawac, ale nie mam sumienia.. Pozdrawiam kolegów Pannoniowiczów;)

A to, ze forum jest po to by sobie wzajemnie pomagac. Nie zauwazyles jeszce tego? Za przeproszeniem jestes jak ten pies ogrodnika. Sam nie skorzysta a innemu nie zyczy. Sprawdz sobie jak dlugo topic jest juz na tapecie? Zapytaj siebie kiedy juz wiedziales o AGMOCIE... Dobrze ci z tym? Jesli tak to gratulacje, ale z takim szczeniackim podejsciem daleko w zyciu nie zajdziesz...

Pozdro!

Ps.: Władowałem sie w 2 tłoki...:)