Plocho Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Czesc Co moglibyscie powiedziec o motorowerze BETA 50 i czy lepiej kupic Bete czy suzuki Rmx?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 bierz yamahe dt albo honde mtx :!:edit--> ku*** sorry mój błądkiedyś trochę interesowałem się kupnem yamahy dt albo wlasnie hondy mtxi zapamietałem że suzuki było gorsze od konkurentów tylko że nie zapamietałem że to było ts a nie rmx ;) aha zazwyczaj pisze posta jesli mam cos konkretnego do powiedzenia tylko teraz mnie troche ponioslodo moda: proszę wykasować tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 bierz yamahe dt albo honde mtx :!: ;) K*rwa człowieku, jak nie masz nci do powiedzenia to się nie odzywaj, jak juz coś chcesz powiedzięc to rozwiń swoje mysli bo za dużo z tego zdania (Sic!) nie zrozumiemy, jak zauwazyłęś kolega pyta o inny rodzaj motocykli niz ty podajesz. MOim zdaniem ten post powinine bys skasowany (Domin do roboty :mrgreen: ) A teraz do rzeczy ;) Beta to wyczynowy już troskzę bardziej sprzęt, cześciej będzie musiał tłoki zmieniać itp, ale za to ma lepsza budowę ramy i silnik tez nie jest zły, oczywiście mówie o tych 2 betach z minska mazowieckiego bo zapewne o nie Ci chodzi ;) Mają dobre silniki. Co do rmxa to sam go miałęm, i powiem Ci szczerze, zę jak złąpiesz zajawke i zaczniesz ostrzej jexdizć to szkoda Rmxa ;) Woli scisłości ja w swoim złamałem rame w 3 miesiące ;) Ja bym obstawiał Bete, ale napisz coś nam więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 13 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 siema ZADNYCH Mtx !!!! hehe Filu w sumie masz racje ze z minska ;) szukam czegos zeby z kolegami posmigac z kolegami po torze a tata nie chce sie zgodzic na crossa 125 wiec... a jak wiesz co nie co o Betcie to napisz jakie ma osiagi itd .... ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi