KarolinaKk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Skoro już ogarnęłam temat sprzęgła i coś tam udało się pojeździć małą Hanką przyszedł czas na wypełnienie pustej przestrzeni garażowej czymś jeszcze. Padło na pitbike :) nowy MRF 140HQ wylądował obok małej Hanki i... sprzęgło ogarnięte, z odpalaniem są dwa uda - albo się uda alb się nie uda a drze go z pod tyłka aż miło, zdecydowanie w pakiecie do sprzętu powinni dorzucać karnet na siłownie bo utrzymać to (przynajmniej dla mnie) nie jest lekko. no i na koniec - to pierwszy sprzęt na którym dostaję całą stopą do ziemi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Hehe, gratulacje :). Siłka zdecydowanie wskazana, poczekaj aż wjedziesz w teren :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Hehe, gratulacje :). Siłka zdecydowanie wskazana, poczekaj aż wjedziesz w teren :D zdążyłam zaliczyć trochę lasu i polnych dróg - po 5 minutach ręce mi odpadały :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ręce, plecy, nogi... długo by wymieniać. Ale im większe zakwasy na drugi dzień tym większy zaciesz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Gratulacje :) Taka troszkę motorynka na kostkach ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ręce, plecy, nogi... długo by wymieniać. Ale im większe zakwasy na drugi dzień tym większy zaciesz :D w zasadzie dwie krótkie przejażdżki i wszystko to co wymieniłeś zaliczone ;)+ w pakiecie piękne siniaki na łydce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Teraz pytanie, czy warto było? :wink: zdecydowanie warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi