Michał Drzał Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W jakim sklepie można kupić o taki korbowód? sworzeń [mm]długość: 43,05 średnica: 20 korbowód [mm]długość: 111.02grubość przy wale: 16średnica łożyska przy wale: 26średnica łożyska od tłoka: 16 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jedż do żyda na żeromskiego 3 . On napewno coś wymyśliwww.agmot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 a co się z nim stało , pękł , krzywy jest ? Ja myślę że finansowo do dt najlepiej kupić drugi cały wał używkę Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Drzał Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jedż do żyda na żeromskiego 3 . On napewno coś wymyśliwww.agmot.pl myślisz że nie byłem a co się z nim stało , pękł , krzywy jest ? Ja myślę że finansowo do dt najlepiej kupić drugi cały wał używkę Kupiłem silnik od gościa mówił że robił górę silnika a tu patrze nic nie zrobione stara uszczelka pod głowice założona a ma być nowa, w skrócie muszę wymienić tarcze sprzęgłowe, wał korbowy, korbowód tłok, pierścienie. Wszystko mam tylko nie mam korbowodu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 a czemu ten korbowód musisz wymienić konkretnie ? otwór pod łożysko tłoka za duży ? krzywa korba ? przegrzana ? , luz na igiełkowym na dole korby ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Drzał Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 a czemu ten korbowód musisz wymienić konkretnie ? otwór pod łożysko tłoka za duży ? krzywa korba ? przegrzana ? , luz na igiełkowym na dole korby ?luzy, a czy podejdzie od np. KTM, rieju itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi