maro1970 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Czesc.W moim xvs 1300 poszła linka sprzęgła oryginalna linka przyjdzie dopiero za tydzień a jutro wyjazd w Bieszczady mechanik założył mi zestaw naprawczy.Czy ktoś z Was jeździł już na takim zestawie jest to pewne czy raczej nie wypuszczać się w dalszą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Czesc.W moim xvs 1300 poszła linka sprzęgła oryginalna linka przyjdzie dopiero za tydzień a jutro wyjazd w Bieszczady mechanik założył mi zestaw naprawczy.Czy ktoś z Was jeździł już na takim zestawie jest to pewne czy raczej nie wypuszczać się w dalszą trasę.Jak z głową zamontowane to pojedzie. Jak mechanik kulawy to i po wymianie na oryginalną linkę mogło by nie pojechać. Ja kiedyś na szybko użyłem zaklepanej podkładki na lince i wcale się to urwać nie chciałoPotrzebna matką wynalazków Edytowane 26 Lipca 2017 przez Arczi919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Da się samemu w trasie taki zestaw założyć czy to problem jakiś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Da się samemu w trasie taki zestaw założyć czy to problem jakiś wielkiOczywiście że się daZawsze warto mieć taki gadżet i jakiś poręczny zestaw kluczy, takie podstawowe rzeczy mogą czasami bardzo pomóc, polecam też jakiś zestaw do naprawy opony. Czasami nie ma np wulkanizacji w pobliżu Edytowane 26 Lipca 2017 przez Arczi919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ze dwa lata jeździłem z takim zestawem aż sprzedałem moto. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 To mnie pocieszyliscie panowie dzięki Oczywiście że się daZawsze warto mieć taki gadżet i jakiś poręczny zestaw kluczy, takie podstawowe rzeczy mogą czasami bardzo pomóc, polecam też jakiś zestaw do naprawy opony. Czasami nie ma np wulkanizacji w pobliżu. A co trzeba mieć jaki sprzęt by to zrobić,sofy nigdy nie robiłem takich żeczy sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 To mnie pocieszyliscie panowie dzięki . A co trzeba mieć jaki sprzęt by to zrobić,sofy nigdy nie robiłem takich żeczy samTak zasadniczo to śrubokręt (lub inny imbus w zależności od tego jaki będzie potrzebny do zestawu) i chęci :) resztę da się zrobić bez jakiejś większej ingerencji w moto. Przy takim zestawie pancerz linki zostaje a wymienia się samą linkę wraz z uniwersalnymi przykręcanymi końcówkami. Dziecinnie prosta zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 No niestety,po niespełna 30km było po ptokach wyfurgneło coś z klamki i linka wylazła na Wierch,koniec wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi