Szymelek123 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 pomocy mój motir sam gasnie przy zatrzymywaniu sie jest to chińczyk chopper kingway 50 ccm. Możec wiecie co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RolniC Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Patrzałeś w gaźnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymelek123 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tzn.co mam zrobic bo ja jestem swiezy jak cos.Dopiero co zdalem w prawko.po zgasnieciu trzeba go pomeczyc i kilka rzay wciskac rozrusznik .Nie wiem czy to nie jest zalanie .Ale znowu nie wiem jak sie objawia zalanie i jak zniwelowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tzn.co mam zrobic bo ja jestem swiezy jak cos.Dopiero co zdalem w prawko.po zgasnieciu trzeba go pomeczyc i kilka rzay wciskac rozrusznik .Nie wiem czy to nie jest zalanie .Ale znowu nie wiem jak sie objawia zalanie i jak zniwelowacTo jak jesteś całkiem zielony to raczej sam nie ogarniesz, pasowało by rozebrać gaźnik i wyczyśćjak należy. Ewentualnie wymiana świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RolniC Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Tzn.co mam zrobic bo ja jestem swiezy jak cos.Dopiero co zdalem w prawko.po zgasnieciu trzeba go pomeczyc i kilka rzay wciskac rozrusznik .Nie wiem czy to nie jest zalanie .Ale znowu nie wiem jak sie objawia zalanie i jak zniwelowacJeżeli nie masz pojęcia to oddaj motocykl do mechanika albo jak twój tata lub ktoś z rodziny zna się na temacie to poproś o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi