Świstak 57 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Cześć. Nie mam w zwyczaju się chwalić, ale myślę bardziej nad tym, że moje prace może komuś pomogą i zainspirują do własnych przeróbek albo napraw.Na początek rurka paliwowa, która ułamała mi się przy wkładaniu gaźników. Jako, że zdobycie jej graniczyło z cudem postanowiłem ją dorobić jako tokarz amator ;) Póki co zrobiłem ok 500 km i jeszcze nic nie cieknie :)Na kolejnych zdjęciach przykład dorobienia półki, stojaka pod tylny kufer. Głowiłem się jak ogólnie to zrobić i wymyśliłem takie coś. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Brawo Ty :) Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk moto-pat Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Czesc masz może takie 2 złączki rurek na zbyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi