Balans Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Witam po małej wywrotce na yamaszce xt125 mam krzywe koło, skręca w lewo około 10 stopni, dodatkowo chyba trochę ucieka w pionie, choć tu będę musiał się jeszcze przyjrzeć dokładnie z czyjąś pomocą, aby przytrzymał motocykl, bo kiedy motor stoi na stopce nie jestem pewien, jak dużo, ale napewno odczuwalnie. ogólnie poza kierownicą, wszystko wygląda "na oko" na proste, choć wiem ze "na oko" to wszystko co najwyżej moze sie wydawac Macie jakieś rady, patenty jak posprawdzać lagi, ośkę, półki, może również szprychy? chętnie wysłucham :) do usunięcia. Edytowane 9 Lipca 2017 przez Balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balans Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Witam po małej wywrotce na yamaszce xt125 mam krzywe koło, skręca w lewo około 10 stopni, dodatkowo chyba trochę ucieka w pionie, choć tu będę musiał się jeszcze przyjrzeć dokładnie z czyjąś pomocą, aby przytrzymał motocykl, bo kiedy motor stoi na stopce nie jestem pewien, jak dużo, ale napewno odczuwalnie. ogólnie poza kierownicą, wszystko wygląda "na oko" na proste, choć wiem ze "na oko" to wszystko co najwyżej moze sie wydawac Macie jakieś rady, patenty jak posprawdzać lagi, ośkę, półki, może również szprychy?chętnie wysłucham :) Edytowane 9 Lipca 2017 przez Balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Półki się przestawiły. Poluzuj śruby trzymające lagi w dolnej i górnej półce, poluzuj nakrętkę górnej półki i wycentruj koło względem kierownicy. Dodatkowo jeżeli kierownica jest mocowana na gumowych tulejach do górnej półki to warto sprawdzić, czy również się tam nie przestawiło. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balans Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 dzięki wielkie, to faktycznie to. W końcu możnabyło się gdzieś ruszyć :) ze złamaną nogą jazda idzie duzo lepiej niz chodzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi