qwertyz666 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam Mam pytanko:Posiada ktos owiewke firmy Puig do yamachy xj6 wersja naked (09-2015) ?Nie bede robil reklamy wiec nie podaje linkow, podam tylko model - Puig 5026 Pytam bo zakupilem ja , zamontowalem i co sie okazalo... mocowania szybki sa hmmm niesymetryczneJedno jest proste a drugie wyprofilowane pod katem. Nie wiem czy to specjalny zabieg producenta(aby zamocowac szybke trzeba ja porzadnie nagiac aby sruby weszly w otwory) czy tez dostalem wadliwy produkt.Na wielu zdjeciach z sklepow netowych tez niby widac ze lewe badz prawe ramie mocowanie jest wygiete a drugie proste.Wyglada to jednak od strony kierownicy malo estetycznie :P Najlepiej widac to na zalaczonych fotkach :) Jakby ktos cos wiedzial (czy to normalna rzecz czy lepiej odeslac) to z gory dzieki za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoG Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hmmm, rzeczywiście to dziwnie wygląda. Ale domyślam się że to ramię jest jedno inne aby nie zakrywac zegaròw. Ja mam wersję S to nie pomogę, ale szukałeś może na Youtube filmów instruktarzowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyz666 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tak i nie ma nic :( Jest jeden filmik hmmm facet chwali sie swoim moto ale nie daje zblizenia jak ma zamontowana ta owiewke :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Chińczyk przy prasie miał widocznie gorszy dzień, co zrobić. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi