Michaś17 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam mam taki problem mianowicie kupiłem nowy cylinder na niscasilu do mojej apki no i ma ledwo 7 barów, 2 dni temu dostałem nowy i znowu sytuacja się powtarza. Macie jakieś sugestie co jest nie tak bo mi juz pomysłów brak. Dzięki z góry :)Pozdrawiam Michaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 A w jakim stanie uszczelniacze na wale korbowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 na ciśnienie sprężania ma wpływ -filtr powietrza -otwarcie przepsustnicy ( mierzy się na na max otwartej , zamknięta zaniża pomiar)-UPG -stopień naładowania akumulatora jeśli ma rozrusznik więc sprawdź te rzeczy Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 co prawda ostatni raz rozkręcałem ten silnik jakieś 13 lat temu ale CHYBA tam nie ma UPGmoże masz inny wymiar tłoka a inny cylindra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ale CHYBA tam nie ma UPG musi jakaś być , chociaż w formie wielkiego gumowego oringu jak jest w skuterach Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi