WSR Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Miała chyba dachowanie- jeśli jest prosta i ma niezużyte podzespoły, trzyma równo wolne obroty, to kto wie, ale musisz wziąć pod uwagę koszty rejestracji(jeśli była wcześniej wycofana z rychu, to chyba 1000zł za kartę pojazdu), no i tych ubytków to raczej nie naprawisz, trzeba będzie wymienić plastiki i malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 A byłes jest też taki komis z motocyklami nie daleko po drugiej stronie ulicy nie ma tam nic fajnego :?: Ostatnio mówił mi kumpel ze jest tam pare fajnych 125.Ps odezwij sie do mnie na gg też jestem z Rzeszowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Gdybys potrzebowal plastikow albo innnych czesci to zglos sie na gg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 mtcross- masz moze nsr? jesli tak to jak u Ciebie z tymi blokadami? odblokowana masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Mam nsr wersje z niemiec. blokowana jest jak kazda inna na module i wydechu... Nie sluchaj ludzi w salonach do to z reguly matoly. Ostatnio kumpel dzwonil do salonu aprilii zeby dowiedziec sie ilu biegowy silnik byl montowany w apriliach af-1 50 z roku 91. Pan powiedzial ze oddzwoni za 15 min i postara sie cos ustalic. 15 min pozniej powiedzial ze niestety nie wieeeeee.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 14 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 a odblokowywales sam czy w warsztacie? jesli w warsztacie to ile placiles? i jeszcze jakbys mogl mi napisac ile Twoja NSR jedzie na maxa, 0-100km/h itp bo tu tez spotkalem sie z roznymi danymi. wielkie dzieki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 i znowu mam dylemat :? wyslalem maila do tego komisu- tutaj caly ten mail : "dzien dobry jestem zainteresowany kypnem hondy nsr 125r 1999r z Waszego komisu. interesuje mnie tylko w pelni odblokowana nsr-ka dlatego pytam czy ona jest odblokowana a jesli nie to ile kosztuje pelne odblokowanie (do katalogowych 28KM). chcialbym tez zapytac czy jest mozliwosc u Was stuningowania nsr-ki. jesli tak to chcialbym o wszelkie informacje o mozliwych modyfikacjach(takich jak zmiana cylindra na wiekszy, uklad wydechowy itd...), cene, efekt itp. z gory bardzo dziekuje i czekam na odp." a tutaj CALY mail z tego komisu: "11 KM brak mozliwosci odblokowania." i co ja mam o tym wszystkim myslec? a jesli facet ma racje? bardzo Was prosze o rade i wszelkie informacje odnosnie tego tematu... zwlaszcza posiadaczy nsr-ek aby mi powiedzieli czy sie kiedys z czyms takim wogole spotkali...wielkie dzieki za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 to znaczy że Ci w komisie nie odblokuja jak mysłisz ktoś kto pracuje w komisie ma czas na rozwijanie swoich zdolności epistolarnych? jedź do tego komisu zobacz grata, moze umów sie z jakim forumowiczem i zobaczcie ją razem - jak warta gra świeczki to ją kupciepotem bedziesz sie martwiło odblokowaniea odblokowanie to nie problem ino kasy cza troche wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 epistolarnychnie wiem co to znaczy moze za mlody jestem :lol: ta nsr-ke widzialem... a poza tym jestem skazany na jej kupno poniewaz to "rodzinka" z USA kupuje mi ten motorek i tylko w w banzai'u mozna przelewem na konto i to w dodatku na raty.. w kazdym razie myslisz ze da sie ja odblokowac? mnie troche zgielo jak mi wmawial ze nie ;) PS - kto tu jest z rzeszowa lub okolic? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 pokoresponduj mailowo z jakimś serwisem Hondu i wszystkiego się dowiesz - co jak i za ile - bedziesz zadowlolny i bedziesz wiedział na czym siedzisza swoją stroną 11HaPów na początek Ci wystarczy - sam sie przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 20 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 a swoją stroną 11HaPów na początek Ci wystarczy - sam sie przekonasz ta nsr-ka zamierzam jezdzic dwa sezony to na pierwszy moze i styknie ale na drugi sezon wolalbym ujezdzac 28KM a nie 11 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Kermit tak sie sklada ze kolega ma nsr na sprzedazJak jestes zainteresowany to zagadaj na priv lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Ja właśnie parę dni temu kupiłem swoją NSR. Zwóc uwagę na ten uchwyt z tyłu (tzn. na miejsce gdzie powinien być.) Troche sie jeszcze potarguj (jesli jej jescze nie kupiłeś). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Guuufno prawda. napewno nie 90%. A odblokowac, to zalezy gdzie ma blokade. Zajrzyn ja 125.hoot.pl , tam masz o blokadach m.innymi. tak w ogóle to NSR są wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi