Sodus Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 kto chce niech ma mnie za idiote ale moim zdaniem forum jest od tego aby sie czegos dowiedziec... ostatnio dostałem od pewnej osoby opier*** z powodu, iż nie wiedziałem jednej rzeczy ale takie coś mi wisi.Więc przejdźmy do tematu: Yamaha Tzr 80/50ccm Potrzeba : Klocki hamulcowe NA JUŻ! PYTANIE : http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-yamaha-tzr-50-thunderkid-tyl-i5617746811.html Czy przykładowo takie klocki powinny pasować do tego modelu?Zdjęcie zacisku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) To jest 50 czy 80?I jaki rok? Edytowane 24 Maja 2017 przez Arczi919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 50 ale przerobione na 80ccm.także trzeba patrzeć na poj. 50. bo remont silnika nie ma rzeczy związanej z klockami. zaciski oryginalne. 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) http://www.larsson.pl/index.php?c=odk&nt=2159&cdes=%20Klocki&bid=18913 albo allegro. Masz tam napisane modele tych klocków. Edytowane 25 Maja 2017 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzięki za linka, lecz bardziej mi chodzi o to czy te klocki beda pasowac. Jest kilka modelów klocków. Nie wiem jakie powinny byc w tych zaciskach ponieważ kupiłego go bez klocków. Gdybym je miał to bym wiedział i się nawet nnie pytal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Widać po zdjęciach ze taki sam klocek. Poza tym są podane wymiary na zdjęciach wiec wystarczy zmierzyć czy pasują. Jak masz wątpliwości to jedź na pierwszy lepszy warsztat i niech zamówią. W interCarsie są ferodo za 20 zł hurt wiec w detalu moze za 30 kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzięki wielkie ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi