GENAS_PMI Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam, mam problem ze sprzęgłem w motocyklu typu enduro. Jak wiadomo często jeździ się na połowie sprzęgła i ciągle nim operuje. U mnie problem jest taki, że albo sprzęgło "ciągnie" albo nie. Puszczam powoli, żeby ruszać to muszę za raz dodać gazu bo inaczej szarpnie i zgaśnie, jakbym chciał nim "strzelić". Jest to sprzęgło na pompie Brembo w motocyklu Husqvarna TC. Z tego co zauważyłem sprzęgło nie śliska się, nawet pod obciążeniem. Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 zajrzyj do kosza Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi