TadekMotórzysta Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witam montował ktoś może już kiedyś w swojej Hondzie CB 450 starter nożny bo podpatrzyłem że CB 400T i inne mniejsze pojemności zdarzają się ze starterem nożnym, przeglądając różne aukcje znalazłem taki wałek i teraz pytanie ponieważ wałek kosztuje 100zł to czy pasuje do CB 450 i czy można by przerobić orginalną pokrywe bez wyjścia na taki wałek bo pokrywa też kosztuje 100zł a skoro by można przerobić te bez wyjścia i założyć simering i zaoszczędzić troche $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Albo chcesz zrobić kopkę (po kiego grzyba to nie wiem ale każdy ma swoje fiku miku) albo oszczędzać. Takie kombinacje zemszczą się w najmniej oczekiwanym momencie. Poszukaj na anglojęzycznych forach bo może ktoś uskuteczniał tjuning na kopala. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Przerobienie dekla nie prosta sprawa... porównaj sobie wygląd...tu masz stronkę z fiszkami...miłej zabawy... www.mrcycles.com Myslę, że lepiej poszukać silnika z kopajką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TadekMotórzysta Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Siemka to znowu ja :D jako że mam wyjęty silnik i dorwałem wałek od Hondy CB 400N mam kilka pytań. Pierwsze z nich to po co są te 2 otwory na śrubę zaznaczone na czerwono i jak zamontować sprężyne i jak rozebrać dolną obudowe silnika Edytowane 1 Lipca 2017 przez TadekMotórzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi