nietoperz2433 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam mam taki mały dylemat przychodzi czas na wymianę opon aktualnie mam tył 190\55\zr17, a chciałem założyć 200\50\zr17 tylko nie wiem jak będzie się prowadził w zakrętach i na prostych i czy warto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 większość drobnych dylematów rozwiązuje zwalczenie własnego lenistwa (tudzież braku netykiety) i skorzystanie z wyszukiwarkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejM Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Poczytaj co ma do powiedzenia na ten temat producent, bo szeroki kapor to wygląda ładnie ale na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi