bruns Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Na klamce sprzęgłowej jest luz ? Klamka nie podpiera tłoczka pompki sprzęgłowej ?Jeżeli tłoczek pompki jest podparty i nie cofa się do końca , to ciśnienie z układu nie powraca do zbiorniczka wyrównawczego i powstaje efekt naponpowanego , podpartego sprzegła .Pisałem o tym kilka pieter wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak 57 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Pisałem o tym kilka pieter wyżej .No to prawda, ale rozbierałem wszystko. Wymieniłem zestaw naprawczy pompy. W tą dziurę na popychacz zaglądałem, nawet wyczyściłem szmatką bo trochę syfu było, ale nie wiem jaka powinna byc jego głębokość. Czyszcząc myślałem, że doszedłem do "ścianki" ale jak widać to nie była ona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi