cycu1233 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, mam rs 125 i gdy stoję na światłach rska sama sobie dodaje gazu tak do 5-6 tys dopiero jak dam ssanie to obroty spadną do 1,5 tys tak jak ma być ale po chwili znowu sobie dodaje gazu, czego to może być wina, nie dawno wymieniałem cylinder i robiłem kompletny remont, może gdzieś króciec między cylindrem a gaźnikiem pękł bo chcący wsadzić gaźnik z filtrem w ramę muszę wsadzić gaźnik trochę na siłę pod kątem i mógłby króciec peknac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Popsikaj plakiem/samostartem w okolice gaźnika i będziesz miał odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel1981 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Lewe powietrze gdzieś łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi