_Monter_ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Następny będzie tez przy zachodniej granicy bo jest to "Forumowe spotkanie przy zachodniej granicy"...jeśli będą chętni. A jak chcesz jakiś zlot organizować to nie widzę przeszkód. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 no tak,tez racja.Ten raczej by byl "przy polnocnej granicy",ale miejsce swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ostatni raz pytam... Czy jak przyjadę bez rezerwacji, to będzie gdzie położyć dupsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ostatni raz pytam... Czy jak przyjadę bez rezerwacji, to będzie gdzie położyć dupsko? Trawnika jest pod dostatkiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No dobrze, poczucie sarkazmu nie jest mi obce, ale chodzi o jakieś łóżko i pościel... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No dobrze, poczucie sarkazmu nie jest mi obce, ale chodzi o jakieś łóżko i pościel... ? Tradycyjnie u Misia. Misio chyba śpi w pościeli i na lóżku. :biggrin:I nie chcę Was martwić, ale szanse na to, że będę, znacząco wzrosły. :)I z Misiem nie śpię. :biggrin: Mariusz, miejsce na bank będzie. W razie co wez karimatę i śpiwór. Jak się nawalisz, to co za różnica, gdzie będziesz spal. ;) Jak i ja biorę. Chcę tylko kawalek podlogi, o wymiarach metr na dwa. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja nie mam ochoty na karimatę, wyro dla każdego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Na tą chwilę będzie wyro i pościel.Ja nie mam ochoty na karimatę, wyro dla każdego... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) wyslij przekaz i problem rozwiazany.Bo moze sie zdarzyc,ze zostaniesz bez lozka,jesli bedzie duzo chetnych.A przy okazji,ktos jeszcze oprocz"wspanialej piatki" wplacil rezerwacje?Bo tak chyba jest najprosciej pozbyc sieobaw o miejsce.Tam przyjezdzaja rowniez inni ludzie,my nie rezerwujemy calego osrodka i moze sie zdarzyc,ze wpadna turysci i bedzie pozamiatane. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ja nie mam ochoty na karimatę, wyro dla każdego... Kingsajz dla każdego! :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 W ostateczności Mario u mnie będzie 2 łóżko ale to już na prawdę w ostateczności. Kawałek podłogi też będzie. Może jestem niedobra ale czasem potrafię mieć ten gest ;p Ale blond w typie "wyżej s*am jak dupe mam" nie zniose- żebyś miał tego świadomość;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dobrze ...kogos jeszcze przygarnac? Możesz spać z Mario na 2 łóżku;p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Kingsajz dla każdego! :) :lalag: W ostateczności Mario u mnie będzie 2 łóżko ale to już na prawdę w ostateczności. Kawałek podłogi też będzie. Może jestem niedobra ale czasem potrafię mieć ten gest ;p Ale blond w typie "wyżej s*am jak dupe mam" nie zniose- żebyś miał tego świadomość;p :lalag: Jak nie masz ochoty, ... to jaki problem zarezerwować? Nie mam kiedy.... k.....wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dobrze ...kogos jeszcze przygarnac?Mnie. :rolleyes: Chrapię, ale melodyjnie, bez falszowania, poza tym nie wydaję żadnych innych, dziwnych dzwięków. :biggrin: Chyba... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A rano mogę iść po bułki, i robię dobrą kawę.Sprzątam po sobie, opuszczam klapę, nie capią mi nogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi