_Monter_ Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 .Monti ten pan to wie, że pokój 2 osoby jest dla mnie czy to już na miejscu ogarniemy?Dla Ciebie pokój pierwszy od garażu. Pan nie musi wiedzieć, wystarczy, że ja wiem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ja Ci tu robie bezinteresownie reklame a Ty posadzasz mnie o jakies niecne zamiary.Wstydz sie. Przepraszam :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Przepraszam :sad:ok,ok,ale flaszke jednak wez na wszelki wypadek,nie zmarnuje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Żeby Cię z wyra wyciągnąć;p bo ciągle mialczysz i mialczysz poza tym sory ale biorę że sobą misia...bedzie zazdrosny Poza tym kurde czepiles się mnie;p w michao się bawisz?:p Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 . o misia, zazdrosny nie będę Możesz spać u misia w nogach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja się już nic nie odzywam... Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jonaszko będzie ...... chyba podjadę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeszcze u misia w nogach nigdy nie spałem, więc czemu nie :icon_question: :icon_question: :icon_question:A jak chrapie i mu nogi capią. Będzie Cię rano głowa boleć. I uszy. I się nie wyśpisz. Jonaszko będzie ...... chyba podjadę :DHaha, tak, jak ostatnio?Będziesz za karę spal z Jonaszkiem w misia nogach. A Dreamof podkręci mu jeszcze głośność i nakarmi na noc fasolą z czosnkiem. :biggrin:Temu misiu, znaczy się, nie Jonaszce.Jonaszko, lubisz fasolę i czosnek? Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 a czosnek i fasolkę, wprost uwielbiam. Damy radę............ to Klaudiusz będzie mial kumulację :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wpadnę na chwilę, plomba i wracam ;) A tak poważnie, to termin z dupy, 17.09 Urodziny Synka mojego - 4te Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wpadnę na chwilę, plomba i wracam ;) A tak poważnie, to termin z dupy, 17.09 Urodziny Synka mojego - 4teSynka bierz,nianiek bedzie wystarczajaco duzo.Diabelek pierwszy,Jonaszko drugi itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Daj spokój ....... szkoda benzyny ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja to na opiekunkę nie za bardzo. Później mały Jaśko będzie pyskował Klodowi jak zaprawiony w boju recydywista zakładu poprawczego :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja to na opiekunkę nie za bardzo. Później mały Jaśko będzie pyskował Klodowi jak zaprawiony w boju recydywista zakładu poprawczego :DNo,moze byc,moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ja to na opiekunkę nie za bardzo. Później mały Jaśko będzie pyskował Klodowi jak zaprawiony w boju recydywista zakładu poprawczego :DAle jajecznicę na boczku będzie robił. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi