michoa Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 no to dalej uwalony regel Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 elektryka nie jest moją mocną stroną ale zrobiłem pomiary, pomiary nie są stabilne i skaczą w podanym zakresie przy zapalonym motocyklu nie zmienia się wartość ładowania po włączeniu świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 jak napięcia skaczą w takich rozbieżnościach to masz na 99% uwalony regulator napięciaRadzę nie odpalać więcej moto na tym reglu bo uszkodzisz również akumulator i wpakujesz sie w niepotrzebne koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzięki Pany, cewki pomierzyłem i wydawały się być wartości oporowe w porządku, wiec zakupiłem nowy zamiennikowy regulator i ładowanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi