Piotr161 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Quasimodoo, Ciebie nie przegada :lalag:Pamiętać też trzeba, że nie wszystko opłaca się samemu robić (na małą skale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Jeeee tammmm... Przegada... Tylko nie cierpię zbędnego podcierania tyłka szkłem... Bo taniej... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Kfasi, jak tak obserwuję wątki, to taka norma....Nie zrobić czegoś raz, porządnie, za stówkę tylko byle jak za trzysta ale na raty ;) Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr161 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ehhh... w takim razie po co powstała ta strona/forum?Czyżby nie po to żeby zadawać pytania dotyczace motocykli/motoryzacji???Co za roznica czy czlowiek jest doswiadczony czy tez nie?Mam pytanie wiec zadaje.Ogolnie nie rozumiem ludzi hejtujacych."Jezeli nie masz nic do powiedzenia na temat zadanego pytania to sie nie udzielaj".Jezeli o mnie chodzi jestem po kierunkowej szkole "mechanik pojazdow samochodowych" odbylem rownie szkolenia podwyzszajace kwalifikacje w zawodzie.Ale co z tego jak nie mam doswiadczenia?Nie mam rowniez gdzie go zdobyc wiec próbuje na swoim sprzecie a jak czegos nie wiem to tutaj pytam... wiec w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Problemem nie jest chęć uczenia się tylko nie korzystanie z wiedzy innych. Gość ma problem. Pyta. Oki. Dostaje podpowiedzi ale nie potrafi ich sprawdzić lub zinterpretować bo NIE MA WIEDZY. Według wiedzy kolegów, coś nadaje się tylko do wymiany lub profesjonalnej naprawy/regulacji. Ale właściciel brnie i próbuje "szkłem dupe utrzeć".Z tego powodu są takie a nie inne reakcje. To nie jest hejt tylko alergia na głupotę. Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr161 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Wiec powiedz mi teraz w jaki sposob sie to odnosi do wątku ktory ja utworzylem?Zapytalem o co moze chodzic.oczywiscie gaznik przeczywscilem i wyregulowalem tak jak potrafilem.Teraz niby chodzi tak jak powinien.Wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Napisałeś ogólny wniosek i ogólnie na niego odpowiedziałem. Wcześniej prześledziłem cały wątek. Taka refleksja: przekroczenie przebiegu o 5 stówek to jest nic i nie jest podstawą utraty gwarancji. Można było temat dogadać z serwisem. Dobrowolna rezygnacja w takim sprzęcie to co jest według ciebie? Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi