seba2471 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam. Jestem posiadaczem Husqvarny wre 125 ostatnio husqvarna nie chciała odpalić i po okręceniu świecy zobaczyłem że na tłoku znajduję się płyn więc bez zawahania zacząłem zrywać głowice, lecz ku mojemu zdziwieniu zamiast jednej uszczelki (mniejszej) był silikon teraz mam takie pytanie czy zrywać cylinder bo płyn mógł też tam zapłynąć czy odpuścić sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 znaczy że płyn w skrzyni korbowej ? bez świecy ją przekopać porządnie po złożeniu i powinno styknąć i palić , przepali albo wypluje to co ma skrzyni korbowej Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1707 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Powiem tak jak wydmuchało mi uszczelkę w YZ też obawiałem się płynu w skrzyni korbowej. Zdjąłem cylinder ale jedyne czym dostałem po twarzy po dmuchnięciu sprężarką to benzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi