gnida Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Akceptuję wszystkie formy mgr, profesor, królowo itp :D Pantokrator-zyca znaczy niema chyba kobiecej odmiany(albo właśnie podpadłem feministkom...) :D Edytowane 6 Marca 2017 przez gnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Gratulacje :-DJak będziecie się badać z Natalia to chętnie wpadnę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A od połowy marca zaczynam jako wykładowca uczelniany dla studentów anglojęzycznych. A nie powinnas raczej swojej wiedzy oddawac w szpitalu, przychodni jako pigułka a nie siedzac na wykładach ????Dobrze mysle czy nie ?No i taj jak Nico .. dajcie cynk jak sie bedziecie ..... badały ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Gratulacje :-DJak będziecie się badać z Natalia to chętnie wpadnę ;-)Jeden sukces a tyle emocji, prosze :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Pantokrator-zyca znaczy niema chyba kobiecej odmiany(albo właśnie podpadłem feministkom...) :D Taka forma też mi odpowiada :D A nie powinnas raczej swojej wiedzy oddawac w szpitalu, przychodni jako pigułka a nie siedzac na wykładach ????Dobrze mysle czy nie ?No i taj jak Nico .. dajcie cynk jak sie bedziecie ..... badały ;) Pracy w szpitalu nie rzucam, więc swoją wiedzę będę poszerzała i oddawała w teorii i w praktyce ;) Jeden sukces a tyle emocji, prosze :) Te emocje to myślę Twoja zasługa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi