Marcus175 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam , czy ktoś się spotkał z suzuki z innym bakiem lub lagami przednimi ? wiem że od dt pasują lagi ale nie wiem jak dobrze . Szukam informacji o podmianie baku także bo potrzebuje osłon na chłodnice a mam wielkie je więc lipa straszna :/ ktoś coś doradzi ? suzuki ts 50 xref Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Ktoś widział może podobny bak do tego na taką ramę ? Mocowania dwa z przodu na gumach okrągłych + jedno z tyłu . Od pulse adrenaline 125 jest podobny nawet możliwe że identyczny ale ciężko dorwać go :/ Edytowane 25 Lutego 2017 przez Marcus175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi