Ternator1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam wszystkich Chetnych pomoc. Chcial bym zmodyfikowac troszke uklad wydechowy po przeZ wyjecie sekcji tlumiacej z tlumika mojej volusi, boje Sie jednak jaki wplyw bedzie mialo to na prace silnika.. Chce wyciagnac Tylko ostatnia sekcje, a reszta by zostala zeby utrzymac jakie takie cisnienie w tlumiku. Nie wiem to by dzialalo bo chodzi mi Tylko o dzwiek Nie chce popsuc przeplywow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś się do Edzia: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/106189-tuning-ukladu-wydechowego/ Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rok temu prułem tłumiki w mojej Marudzie. Pomysł odgapiłem po obejrzeniu filmiku na YT. Dżwięk po zabiegu niezły, tylko obroty jałowe podskoczyły w góre, poza tym zero zakłóceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ternator1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rok temu prułem tłumiki w mojej Marudzie. Pomysł odgapiłem po obejrzeniu filmiku na YT. Dżwięk po zabiegu niezły, tylko obroty jałowe podskoczyły w góre, poza tym zero zakłóceń. wydaje mi Sie ze to pozytywny efekt, Nie wiem co Na to eksperci, a Twoj maruder Na wtrysku czy gaznik, bo slyszalem ze to Tez ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Gażnik, rocznik 99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi