Pyskaty Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam, mam zamiar kupić Aprilie rs 50. Nigdy nie jezdziłem na motocyklach, i skąd moje pytanie. Czy dam sobie na niej radę, czy Mnie nie ,,zabije'' mówię tu o wywrotce przy ruszaniu, hamowaniu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 To samo pytanie odnośnie Yamahy TZR 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 motorowery po to są, żeby się nauczyć jeździća o stylu jazdy/ wywrotek zadecydują Twoje umiejętności. jeśli nie masz żadnych, skorzystaj z kursu - to jedno z pewnością można doradzićjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi