YAGO Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Hej! Na stare lata miele sobie silnik od mojego starego dominatora, chciałem prosić o waszą opinie. Pierwsza sprawa to pompa oleju, otrzymanie orginalu do modelu rd02/89r graniczy z cudem, chce zamontowac pompę od nowszego modelu a mianowicie rd08, może ktoś się wypowie czy słyszał o takiej operacji? Z internetu wychodzi ze na 99% pasuje ;) Druga sprawa to tłok, naturalnie moge kupic wossner'a albo prox'a ale zastanawiam sie nad wiseco do xr650l, a konkretnie 102,4mm i 10,5:1, może coś podpowiecie?- tabelka w zał. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ja wiem czy jest sens w to pchać taki drogi tłok ? nie lepiej tkrj albo namura ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Tłok jest w normalnej cenie ok 650zł. Biorąc pod uwage, że silnik bedzie budowany wraz z wydechem, gaznikiem mikuni, itp. to ja nie widze problemu ;) Jak sie przespałem z tym pomysłem to zaczynam skłaniać się ku opcji "srodek" czyli 102,4mm/9:1 Edytowane 25 Stycznia 2017 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi