Tomski_01 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Cześć wszystkim!Nie pisałem tutaj kilka ładnych lat więc wybaczcie jeżeli piszę nie w tym dziale co potrzeba.Z kilkoma kolegami (też tutaj swego czasu pisali) uruchomiliśmy serię tutoriali o naprawach motocykli. Kanał jest regularnie aktualizowany.Mam nadzieje że znajdziecie coś dla siebie. Jeżeli macie sugestie lub pomysły na naprawy dajcie znać.Dzięki. Odpowietrzanie przedniego hamulca (dwa zaciski) Serwisowanie sprzęgła Wymiana oleju i uszczelniaczy w teleskopach Zaplatanie oraz centrowanie koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Obejrzałem pierwszy z brzegu o hamulcach i więcej nie mam ochoty oglądać , o kant dupy to pobić , taki poradnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Siemanko, 3 kolejne odcinkiMontowanie licznika motogodzin Regulacja luzów zaworowych w Kawasaki ZRX 1100 Unboxing i kilka rad na temat przygotowania nowej krossowki/enduro do pirwszej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi