biblo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Panowie nigdzie nie jade bo mi padło sprzęgło, :cool:' Jaja sobie robisz?Sprzęgło można naprawić w kilka godzin, a jadąc na taką wyprawę i tak motocykl musiałby zostać dokładnie sprawdzony... czyli masz ku temu świetną okazję. Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Owiec Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 No taaak tylko, że wymieniłem tarcze wszystko wydaje sie ok, tylko nie wysprzęgla, nie wiem o co chodzi rozkreciłem kosz i nic nie znalazlem. Ratunku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Odnoszę wrażenie, że bladego pojęcia nie masz co robisz a pomysł przyszedł Ci na sraczu i od razu przekułeś go w post. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Owiec Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Odnoszę wrażenie, że bladego pojęcia nie masz co robisz a pomysł przyszedł Ci na sraczu i od razu przekułeś go w post.Czy Ty myślisz, że ja serio chce jechać tam motocyklem sportowym? Ja nigdzie tak nie napisałem tylko forumowicze to wywnioskowali z mojego profilu, fajnie pożartować a Ty sie spinasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Cały ten wątek to jeden wielki bullshit... a kolega chyba faktycznie siedzi na sraczu i pisze co mu do głowy przyjdzie... Edytowane 14 Marca 2017 przez biblo Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Owiec Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 kupie kraza i pojedziemy wszyscy razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Fajnie, ja się piszę jako pierwszy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Owiec Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Kraz to nie problem tylko paliwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) No co Ty, aby na Ukrainę a dalej benzynka coraz tańsza :-) Czy Ty nie masz czasami zatwardzenia :cool: ??? Edytowane 16 Marca 2017 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi