FIS Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Motobatt - u mnie sie nie sprawdził. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja miałem Motobatta tylko tego w żółtej obudowie i w Suzuki VL 1500. Przejeździł 5 lat i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasman Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Exide sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Motobatt - u mnie sie nie sprawdził.he he chcialo by sie powiedziec... a nie mowilem :) pare lat wstecz Dla HD robi DEKA, to jest tocka w tocke to samo co i OEM, wiec bez obaw 10 lat wytrzyma albo lepiej, a jest tansza Jesli accu OEM do np FLSTF to koszt u dealera 129 $ to DEKA bedzie za 75$ wiec sens jest. Mialem HD gdzie byly accu DEKA 8 letnie i krecily swietnie nawet po dluzszych postojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun2002 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Patrząc na parametry to bezkonkurencyjny jest Yuasa GYZ16HL .. ale i cena jest adekwatna ponad 230 EUR na ebay.de (w PL nie mogę znaleźć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Patrząc na parametry to bezkonkurencyjny jest Yuasa GYZ16HL .. ale i cena jest adekwatna ponad 230 EUR na ebay.de (w PL nie mogę znaleźć)Amazon ma za 92$ https://www.amazon.com/Yuasa-YUAM716GHL-GYZ16HL-Factory-Activated/dp/B00JAXXDCK mozna tez kupic taniej Moze te 230 EUR to razem z rozrusznikiem cena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun2002 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 >Amazon ma za 92$To cena bez transportu, więc trzeba doliczyć co najmniej $120 za wysyłkę US-> EU - raczej mało opłacalne, choć niewątpliwe lepiej niż 230 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 ja miałem w swojej hondzie Yuasę przez 8 lat. Teraz też do swojego sportstera będę kupował yuasę . Można go mieć za ok 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi