Semous Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam Posiadam motocykl Suzuki GSX-R 600 k8 i mam następujący problem . Motocykl i wszystko działa poprawnie do czasu, az motocykl się juz nagrzeje, czyli po kilku kilometrach zapala mi się czerwona lampka i wyswietla FI na zmiane z temp silnika. sprawdziłem kod błędu i pokazało mi _COO, pojechałem do serwisu i ustawili mi czujnik przepustnicy, ale nie pomogło, dalej świeci sie lampa i wyswietla FI, sprawdziłem ponownie błąd i wyswietla -COO, co oznacza brak błędu, ktoś wie co może być przyczyna, czyżby wymagany był nowy czujnik ? Dodam jeszcze że gdy świeci się kontrolka, na niskich obrotach w okolicy do 4/5k obrotów gaz nieregularne chodzi i czasami szarpie, wyżej nie dławi go i działa jak powinien Z góry dziekuje za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Często pojawia się błąd? Jak na razie nie udało się go prawidłowo odczytać, i 90% szans że nie ma on nic wspólnego z czujnikiem TPS. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semous Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi