lotnik Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 niby zima a ceny w sklepach takie jak w lecie :(Interesuje mnie kolor biały rozmiar XL lub XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Paczaj tuti:http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Schuberth+C3+PRO&_sop=15 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Poszukaj też na www.fc-moto.de - czasem można coś tam dobrze trafić. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Paczam ale nie jest taniej niż w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Niedrogo to znaczy za ile? Na allegro zeszły już poniżej 2000 zł więc chyba nieźle w stosunku do prawie 2600 zł w dniu wprowadzenia do sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Poniżej 2 tys chcę zapłacić. Kolor biały jest najtańszym kolorem ale nie kupuje białego ze względu na cenę tylko słońce mniej grzeje w biały kolor. Moze być tez srebrny . Obecnie mam C3 srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 No to raczej nie będzie taniej póki nie wejdzie C4.Jeśli wentylacja w Schuberthach jest dla Ciebie niewystarczająca, to rozważ zakup HJC R-PHA Max EVO (wcale Ci się nie dziwię, bo miałem podobne oczucia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wentylacja w C3 wcale nie jest tak dobra jak reklamują. Dlatego chce kupić C3 pro bo podobno jest o 60%lepsza. Jest to tez opinia kolegi z który zmienił C3 na C3 pro z tego samego powodu i jest zadowolony. Dodam ze jeżdżę R1200RT głownie w dalekie trasy, na miasto mam kask otwarty i skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Sam muszę wiosną to sprawdzić bo słyszałem już wiele opinii, ale test modelu C3 parę lat temu mocno mnie zawiódł pod tym względem. Po przetestowaniu flagowych szczękowców (poza BMW System) uznałem że wracam do integrala (choć muszę przyznać, że najtańszy z czołowej stawki - w.w. HJC - wentylację ma najlepszą). Może więc nie warto wykładać siana na coś, co się nie sprawdzi - zwłaszcza gdy nie masz nieograniczonych funduszy, by o wszystkim dowiedzieć się po zakupie kilku kasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jak pisałem jeżdżę w C3 i jest bardzo wygodny, tylko wentylacja przy temp pow 30 stopni jest poprostu za słaba. Innych zastrezen nie mam. BMW evo6 przymierzałem miesiąc temu, jest bardzo dobrze wykonany, tańszy od C3Pro ale jakoś na mojej głowie nie bardzo leży tzn podbródek uwiera mnie w brodę. Jak chcesz kupić tem kask to sie pośpiesz bo teraz jest wyprzedaż w możesz go dostać nawet za 1600 zł . Mi niestety nie podpasowal. Integral przy dalekich turystycznych trasach odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Właśnie też tak myślałem jeżdżąc w czterech szczękowcach, ale na logikę - szczękowiec ma gorszą wentylację i więcej świszczących elementów, więc jak tu wytrzymać w długiej trasie? Przy tych wadach jego sens widzę tylko w mieście. Zmieniłem podejście po przetestowaniu paru naprawdę fajnych integrali, również w trasach.Jeśli ktoś rozumie dobrą wentylację przez otwieranie szczęki, to zdecydowanie polecam test porządnie wentylowanego integralnego kasku, można się zdziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi