Croug Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Wziąłem się za rozbieranie swojego ogara 200. Wydech rozebrałem, cylinder rozebrałem, silnik z ramy wyciągnąłem i teraz pojawia się tu pytanie. Są do niego pociągnięte jakieś przewody. Rozchodzi mi się o te przewody(przykładowe jpg). Wiem także że znajdują się za prawym karterem jeśli tak to można nazwać. Jak te przewody odłączyć? Jakieś porady? Jestem w tym temacie zielony. Za wszelkie rady dzięki :D Cytuj http://imgur.com/og2ejjF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zdaje się, że te trzy śruby po prawej stronie trzeba odkręcić, zdjąć pokrywę i powinno być wszystko jasne - tam jest zapłon i od niego te przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zdaje się, że te trzy śruby po prawej stronie trzeba odkręcić, zdjąć pokrywę i powinno być wszystko jasne - tam jest zapłon i od niego te przewody.Nie wystarczy. Ten dekielek na trzech śrubach odsłoni tylko przerywacz. Żeby te kable odkręcić trzeba zdjąć cały prawy bok. A że tak zapytam: Po co kolega chce te przewody odkręcać? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi