Icea_PL Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 A jak zatrudnisz wÓjka do pchania, to dojdzie ci 12kaemha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 U mojego kumpla w simaku na licznik wskaiwało 70 gdy ja miałem w ogarku 50 :mrgreen: więc ja już mam wyrobioną opinie na temat liczników simsonowskich :banghead::banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 U mojego kumpla w simaku na licznik wskaiwało 70 gdy ja miałem w ogarku 50 :mrgreen: więc ja już mam wyrobioną opinie na temat liczników simsonowskich :banghead::crossy:Tu bardzo się zgodze z GT80. A wracając do tematu to ja też mam cos takiego i jeżdże z tym ze 3 lata. Sprzęgło troszkę u mnie ciągnie i może to tego wina. Będzie ok jeżeli przy redukcji będziesz poprostu robił przegazówkę. Wg. mnie nie ma się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 eee . ja nierozumiem problemu ... przecież przy redukcji zawsze rosną obroty .... No chyba że ty przy max obrotach robisz redukcję ... ????? :banghead: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 A wracając do tematu to ja też mam cos takiego i jeżdże z tym ze 3 lata. Sprzęgło troszkę u mnie ciągnie i może to tego wina. Będzie ok jeżeli przy redukcji będziesz poprostu robił przegazówkę. Wg. mnie nie ma się czym martwić. Właśnie w tym simaku co licznik fałszował to też sprzęgieło ciągneł. Nie pamiętam co zrobił że przestało. Opisz problem dokładniej. Jeżeli ciągnie na zimnym i ciepłym silniku to znaczy że to kwestia regulacji. Jeżeli ciągnie na ciepłym to znaczy że masz kiepskiej jakości tarczki sprzęgłowe które puchną pod wpływem ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 problemu już nie ma bo simek wrócił dziś od renowacji. w końcu takiego starucha cza czasem odrestaurowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi