karolMTX80r2 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam. Ostatnio rozebrałem sprzęgło w jawce 350 i zlozylem spowrotem tak jak było. Jak mam zlozony to jak naciskam sprzego a sprzęgła brak. Znajomy powiedzial ze w niektórych była mała kulka pod wodzik. A druga sprawa to ze jak miałem 13lat to posiadalem dt 50 3mn. No i mialem cylinder 60ccm a pierscienie tłokowe nie pękały tylko wyginały się jak plastelina. Podczas jazdy zatrzymał mi sie tłok ok. 15 razy. Jak to możliwe że ona ciagle palila od kopa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 normalnie silnik stygł tłok puszczał i paliła :D do momentu aż tak zniszczyło cylinder że zabrakło kompresji....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi