Pyskaty Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam, na wstepie chce powiedziec ze nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie w internecie (dlugo szukalem). Mam 155cm wzrostu a w butach 158 (noga jakies 75-76) mam do Was pytanie czy dam rade w miare wygodnie jezdzic na tej Apce (czy bede dosiegal nogami) dodam ze chodzi Mi o apke ta strsza. Edytowane 25 Września 2016 przez Pyskaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Pytałeś o to już kilka razy. Na tej stronie masz wszystko http://cycle-ergo.com wpisz dane i zobacz. Ja przed chwilą wklepałem podane przez ciebie wymiary i już orientacyjnie wiem czy dosięgniesz czy nie. Dodam tylko tyle, że ta Aprilia to dość mały sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi