Pawwel3320 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam chciałbym zapytać czy ktoś może miał taki problem albo wie jak go rozwiązać :)A mianowicie nie dawno kupiłem Zx6r 2001r Tylko że ona jest zblokowana do 35kW no i wszystko ładnie chodzi silnik pracuje idealnie nie ma się do czego przyczepić lecz nie wiem jak rozwiązać mój problem :/Ale do rzeczy moja kawasaki spala za dużo a mianowicie jak sprawdzałem to na 100 km łyknęła prawie 11 litrów .... dodam że nie jezdziłem na maxa. tzn prędkość praktycznie nie przekraczała 150 :/ Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Świece jaki mają kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszZZR Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 odblokuj ją to zacznie normalnie spalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawwel3320 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 odblokuj ją to zacznie normalnie spalać.Odblokowałem i spalanie się nie zmieniło tak żeby było widać dużą różnicę :/ Świece jaki mają kolor?Nie mam pojęcia co do koloru świec :./ czy to ma duży wpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszZZR Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) niestety, albo stety kolor świec powie Ci dużo o składzie mieszankisprawdzałeś filtr powietrza? Edytowane 4 Października 2016 przez MariuszZZR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawwel3320 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 niestety, albo stety kolor świec powie Ci dużo o składzie mieszankisprawdzałeś filtr powietrza?Nie mam pojęcia jaki kolor mają świece :/ będę miał wolny czas to sprawdzę.Tak sprawdziłem Wydaje mi się że filtr jest okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi