Chudy155a Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam mam od niedawna cbf 250 , motor stał ponad rok nie użytkowany teraz ja na nim jeżdżę i wszystko było ok ale od wczoraj zaczęła ciężko palić i gasnąć na niskich obrotach ze gdy stoję to muszę mieć ssanie na maxa dane bo inaczej przygasa nie wiem co jest nie tak ;/ lewe powietrze ? a może gaźnik zapchany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Obstawiam zapchany gaźnik Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy155a Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Obstawiam zapchany gaźnikCzyli wyciągnąć i wyczyścić w benzynie i sprężonym powietrzem ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Czyli wyciągnąć i wyczyścić w benzynie i sprężonym powietrzem ?:)Możesz też przemyć carbcleaner-em + powietrze.Najlepszy efekt da kąpiel w myjce ultradźwiękowej Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy155a Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Możesz też przemyć carbcleaner-em + powietrze.Najlepszy efekt da kąpiel w myjce ultradźwiękowejDziś po rozebraniu okazało się że króciec z gaźnika do cylindra jest pękniety i lewe powietrze ciągnął akurat kumpel taki mial po złożeniu problem znikł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi