anigh Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Hej. Wybieram się na naukę jazdy by zrobić wkońcu swoje A2. Sprawa wygląda tak, że instruktor mówi mi, że ma na A2 Gladiusa ale nie wiem czy mu wierzyć bo wszyscy jeżdżą na innych motongach. Teraz pytanie: Jaką pojemność ma ten gladius? 650 czy to ten normalny? Wszyscy śmigają na tym po prawej dlatego wolę się upewnić że sobie pośmigam na takim pojeździe jak w wordzie :) Wstawiam zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Po prawej to nie gladius. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anigh Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chodzi o tego po lewej, czy to aby na 100% 650. Dlatego pytam, bo na kursach wszyscy jeżdżą tym kawasaki po prawej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A były Gladiusy inne niż 650? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anigh Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zastanawia mnie tylko to, czy ten gladius nie jest aby na A. Czemu by nim nikt nie jeździł na A2 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Gladius może być na A albo na A2 zależnie od tego czy jest zdławiony czy nie. Możesz wierzyć instruktorowi. Tu masz listę Suzuki na A2http://www.suzuki-moto.pl/prawo_jazdy_a2.html Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja takim jezdzilam wiec instruktor raczej dobrze mowi.Ten zdlawiony ma ok 48 koni.Normalny 72 jakos , na tym polega roznica Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Dreamof Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anigh Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Myślisz że sobie poradzę? To będzie moja pierwsza jazda na takim potężnym motongu. Do tej pory tylko motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Myślisz że sobie poradzę? To będzie moja pierwsza jazda na takim potężnym motongu. Do tej pory tylko motorowerOczywiście, że poradzisz. Pamiętaj tylko o jednym: nie odkręcaj manetki jak w motorowerze. Motorowerem z racji małej mocy często jeździ się operując manetką w systemie 0-1. Czyli albo zamknięta albo odkręcona na maksa. Delikatnie operuj gazem i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Te Gladiusy z blokada sa dosc mulowate wiec raczej nie powinno sie nic takiego zdarzyc ale mimo wszystko z wyczuciem i daj sobie czas zeby go nieco poznac.Powodzenia;) Cytuj Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Bez obaw. Będzie o.k. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi