GS 1200 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 TAK JAK W TEMACIE MOZE BY TAK ZALICZYC OD PIATKU DO NIEDZIELI (5-7)BALATON ? BEDZIE KTOS CHETNY NA TAKI SZYBKI WPADZIK ? MYSLE O WYJEZDZIE NA TOTALNYM LUZIE ,NOCLEG NAMOIT BADZ HOSTEL LUB HOTEL OGOLNIE LUZZ ;) PROSZE PISAC JAK KTOS CHETNY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonCorleone666 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Spoko, mam chcice na dłuższa trase ale nie samemu :D Lokacja fajna, a trasa? Cos w głowie masz? Fajnie jakby były zakręty, a spanie to raczej hostel/hotel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS 1200 Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 mam ogolnie zamiar nastawic w nawigacji tryb "krete drogi " i heja do przodu , mozna zabrac namioty podobno przy jeziorze jest pelno campingow ;) wieczorami wiadomo lansik winny lub browarkowy a w dzien objazdowka w okol jeziora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonCorleone666 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 jutro bede kombinowal jak przerobic stelaz kufra z hondy na ktma ;DOgolnie mamy do siebie 90km wiec by zajebiscie pasowalo :PAle ja namiotu raczej nie wtargram niestety, w sumie to dobrze sie znieczulic i mozna w bluzie na karimacie, na festiwalach przynajmniej dzialalo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS 1200 Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 cos sie wymysli jak jestes pewien wyjazdu to dzwon ,nr. przesylam na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiwor Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Czy w drugiej połowie sierpnia jest szansa z marszu znalezienia niedrogiego noclegu nad Balatonem? Quote Notoryczny kłamca :icon_twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostry4td Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Ja wybieram się tam na weekend z plecaczkiem, tylko że wyjeżdżamy we środe po południu z Białegostoku. Nocujemy w Krynicy Zdroju i następnego dnia jedziemy już prosto do Miszkolca, nad balaton planujemy zawitać w piątek. Co do noclegu to jest akurat długi weekend i na booking zostały już same ochłapy ;/ też zastanawiam się czy nie wziąć namiotu ze sobą. Edited August 5, 2016 by ostry4td Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts