GS 1200 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 TAK JAK W TEMACIE MOZE BY TAK ZALICZYC OD PIATKU DO NIEDZIELI (5-7)BALATON ? BEDZIE KTOS CHETNY NA TAKI SZYBKI WPADZIK ? MYSLE O WYJEZDZIE NA TOTALNYM LUZIE ,NOCLEG NAMOIT BADZ HOSTEL LUB HOTEL OGOLNIE LUZZ ;) PROSZE PISAC JAK KTOS CHETNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone666 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Spoko, mam chcice na dłuższa trase ale nie samemu :D Lokacja fajna, a trasa? Cos w głowie masz? Fajnie jakby były zakręty, a spanie to raczej hostel/hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GS 1200 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 mam ogolnie zamiar nastawic w nawigacji tryb "krete drogi " i heja do przodu , mozna zabrac namioty podobno przy jeziorze jest pelno campingow ;) wieczorami wiadomo lansik winny lub browarkowy a w dzien objazdowka w okol jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone666 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 jutro bede kombinowal jak przerobic stelaz kufra z hondy na ktma ;DOgolnie mamy do siebie 90km wiec by zajebiscie pasowalo :PAle ja namiotu raczej nie wtargram niestety, w sumie to dobrze sie znieczulic i mozna w bluzie na karimacie, na festiwalach przynajmniej dzialalo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GS 1200 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 cos sie wymysli jak jestes pewien wyjazdu to dzwon ,nr. przesylam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czy w drugiej połowie sierpnia jest szansa z marszu znalezienia niedrogiego noclegu nad Balatonem? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry4td Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja wybieram się tam na weekend z plecaczkiem, tylko że wyjeżdżamy we środe po południu z Białegostoku. Nocujemy w Krynicy Zdroju i następnego dnia jedziemy już prosto do Miszkolca, nad balaton planujemy zawitać w piątek. Co do noclegu to jest akurat długi weekend i na booking zostały już same ochłapy ;/ też zastanawiam się czy nie wziąć namiotu ze sobą. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez ostry4td Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi