TomaszKoo Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Nie ma to napisze.Są jazdy we wtorki i środy. I pytanie mam do tych co byli.Jak sprawa głośności? Jest limit 95 dB, jak to mierzą? Seria ma zazwyczaj 98-99. Edytowane 28 Lipca 2016 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajp Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie ma to napisze.Są jazdy we wtorki i środy. I pytanie mam do tych co byli.Jak sprawa głośności? Jest limit 95 dB, jak to mierzą? Seria ma zazwyczaj 98-99.a napiszcie jeszcze jaki koszt i w jakim przedziale czasu. Czy trzeba sie zapisywac online czy wystarczy przyjechac w ciemno. Pozdro Pajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jakaś miła Pani mi napisała, że klienci indywidualni 50zł/h 9:30 - 11:30.Albo 16:30 - 19:30 dla grup zorganizowanych i tu już odpowiednio:250 - 1h450 - 2h600 - 3hMożna dołączać do grupy, ważne żeby ktoś był i zarezerował jako grupa zorganizowana (przynajmniej tak zrozumiałem).Tylko te dB coś przesadzone. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Czyli nawet jak przyjedzie się we wtorek lub środę ale samemu, to stawka jest 50zł/h? edit - doczytane - trochę drogo. Kisielin cały dzień to chyba ok 100zł, a odległość od wawy podobna. Edytowane 28 Lipca 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak z tego wynika, raczej wt, śr rano to nadmiaru chętnych nie ma to i drogo.Ale popołudnia to przy liczbie 20 sprzęta to wychodzi 10zł/h, a zmieści się pewnie i ze 40. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Mariusz to zapraszam w poniedziałek 01.08 mam wynajęty tor w Pszczółkach między godz 15.30 a 19.30 .chyba , że nie masz czym polatać to sprzętem też dysponuję , co prawda muszę dokończyć szkolenie dla swoich kursantów ( przewidziane 2godz ) kolejne dwie godzinki dwie grupy motocyklistów o różnym stopniu zaawansowania , zapraszam na facebooka wszj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi