Huter Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam wszystkich. Moim pomysłem jest wsadzenie silnika od dezameta. w jawie jest silnik zepsuty którego nie chce oddawać do naprawy bo niewiadomo ile za niego zapłacę (koszty mogą być wysokie) a po drugie wiem, że silniki jawy są (pewnie teraz się ktoś ze mną nie zgodzi) awaryjne i jeszcze nie raz się zepsuje. a po trzecie moja łydka już nie wytrzymuje Very Happy. Chcę silnik od dezameta bo mam jeden i niewiem jak go wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Tylko go skundlisz. Jawa mustang to fajny motorek i szkoda go do takich przerobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huter Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 To co niby mam począć z tą jawką? Raczej jej nie rzucę do stodoły, żeby ją myszy zjadły. W tej chwili jest w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Postaw sobie pytanie kogo chcesz uszczęśliwić. Jak siebie to wstawiaj silnik jaki chcesz licząc się z tym, że efekt może być zerowy. Jak myślisz o kolegach to nie rób nic i odsprzedaj komuś kto zrobi coś na własną modłę. Jawa Mustang dla mnie to po prostu zwykły pierdzipięd,. który może za 100 lat stanie się klasykiem lub weteranem. Jak dla mnie to bardzo dobry obiekt do eksperymentów pod warunkiem, że eksperymentator nie będzie żałował wywalonych w błoto pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 chyba piszczel a nie łydka :) z awaryjnością się niestety nie zgodzę wystarczy obczaić ustawianie zapłonu a nic więcej zwykłego zjadacza chleba nie zaskoczy Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huter Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dobra. Najpierw zobaczę jeszcze coś z iskrownikiem itp. a później sie jeszcze zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 w dziale mechanika są tematy z jawkami pewnie coś wykopiesz jak poszperasz a jak nie to złota zasada ''kto pyta nie błądzi'' :D Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi