kumpel kalamitki Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Moze ktoś coś podpowie, doradzi. Nigdy nie miałem moto tak małej pojemności (poza Junakiem) z silnikiem 4 taktowym. Jak się jeździ MZ ETZ 250 wiem doskonale, nawet ostatnio jeździłem. Jak do tego odnieść motocykl o zbliżonej wadze i zbliżonej mocy, ale z silnikiem 4T. Pytanie zasadnicze czy dynamika, przyspieszenia, elastycznosć na korzysć MZ 2Tak :( czy jednak ten KTM Duke 200cm3 nadąży za ETZ-tką :) Niby rzecz wiadoma 2T bardziej sportowe :D ;) ale czas robi swoje może takie nowoczesne 200cm w 4T też tak ładnie idzie jak MZ i stówkę w 8 sekund zobaczyć na zegarze, a potem do 140-145 km/h da się rozkręcić.edytka. obejrzałem i chyba sobie sam odpowiedziałem :) Edytowane 14 Lipca 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Kolego co ty chcesz porownywac? Zabytek kontra wspolczesny sprzet?Oczywistoscia jest, ze w kazdej kategorii miezalnej KTM bedzie duzo lepszy od MZ, no moze tylko poza cena :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Fakt, fakt nagrzeszyłem myślami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi