Szymon1325 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam , mam pytanie oddałem do mechanika motocykl , jeśli okaże się że w cylindrze jest jajo w tulei żeliwnej , to mogę wykonać szlif aż nie będzie jaja czy oddać od razu cylinder do tulejowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 można aż nie będzie jaja , kwestia czy szlifów starczy to musi ktoś gramotny ocenić .....bo jak jest straszne jajo to może ci tłoków nadwymiarowych braknąć Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon1325 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 a od czego to jajo zależy? bo miałem u siebie luzy na korbie góra dół i tłok siedział strasznie luźno w cylindrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 od dosłownie wszystkiego :D jakości tuleji , oleju, od luzu na korbie też ....... a jakie to moto , jakiś dual , cross , skuter ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon1325 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Yamaha dt 125 zwykłe enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi